Veelgestelde vragen

Hoe en waar kan ik bestellen?
In 3 eenvoudige stappen:
1. Leg een artikel in je winkelwagentje kies verder shoppen of ga direct naar bestellen. 2.Controleer je bestelling en vul je gegevens volledig in. Denk aan het adres, bezorgdatum. 3.Rond af door te betalen, dit kan via iDeal. 
 
Wanneer wordt er bezorgd?
Wij bezorgen op vrijdag, tussen 11.00 en 15.00 uur. 
 
Wanneer ontvang ik mijn bestelling?
Tot donderdag 17:00 uur bestellen = vrijdag in huis.
 
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
Omdat wij de vele contactmomenten zoveel mogelijk willen beperken is enkel betaling via mail mogelijk. Mocht dit lastig zijn, geeft u dit dan vooral aan een berichtje, dan proberen wij u te helpen waar mogelijk. 
 
Hoe weet ik dat mijn bestelling is gelukt?
Zodra je hebt betaald krijg je van ons een bevestigings email. Heb je geen email ontvangen? Neem dan contact met ons op: info@warenhuisaanzee.nl
 
Hoeveel bezorgkosten wordt er gerekend?
We rekenen 2.50 bezorgkosten per bezorging. 
 
Waar kan ik mijn bestelling laten bezorgen?
Wij bezorgen alleen in gemeente Katwijk: Valkenburg, Rijnsburg, Katwijk.
 
Kan ik een bestelling laten bezorgen op een ander adres?
Wil je iemand in deze moeilijke tijd een hart onder de riem steken of steun bieden met een kaartje en een bloemetje? Dat kan. Dan bezorgen wij jouw cadeau bij het aangegeven adres. Heb je eventueel ook nog boodschappen voor jezelf die je wil bestellen? Besteld u dan uw boodschappen los van het cadeautje. 
 
Hoe kan ik contact met jullie opnemen? 
Wij raden aan te mailen naar service@warenhuisaanzee.nl. Wij doen ons best zo snel mogelijk, altijd binnen 5 werkdagen te antwoorden.