Over ons

Het besluit staat vast.
Het besluit tegen corona staat vast. Zeer beperkte bewegingsvrijheid de komende maanden. Gezondheid voor personeel en klanten staan voorop, zonder twijfel bij een ieder van ons. Om iedereen daarbij te helpen hebben wij het initiatief genomen om ondernemers op te roepen om hun producten in een speciale web omgeving te koop te zetten. Wij hebben elkaar in deze tijd allemaal nodig en als we deze periode doorstaan dan zullen we in de toekomst samen er sterker uit komen! 
 
Één voor alle, allen voor één!
De ondernemers zijn gelijk aan de slag gegaan om het warenhuis aan zee te vullen met de nodige levensmiddelen en een speciale selectie van hardlopers. Zo krijg jij de kans om je rondje door het centrum virtueel te lopen en op veilige afstand tóch je lokale ondernemers te steunen. 
 
Bundel je krachten. 
Samen staan we sterk en komen we deze coronacrisis weer te boven. Jij kunt gemakkelijk bestellen, betaald op één platform, steunt daarmee meerdere ondernemers én vermijd zoveel mogelijk contact om zo ook je eigen gezondheid en die van de ondernemers voorop te stellen.